Meergranen

Assortiment

Chevetogne

Chevetogne is een unieke, donkere, meergranen Specialiteit boordevol granen en zaden. Chevetogne bevat o.a. Pompoenpitten, Zonnebloempitten en Lijnzaad. Bijzonder is het gepofte Speltgraan in deze specialiteit. Dit geeft het eindproduct een heerlijke bite.

Broodjes

GersteZonne

Een voedzame smaaksensatie ! GersteZonne is een bijzondere specialiteit die bestaat uit ballastrijke gerst, waardevolle beta-glucanen, zuivere spelt, hoogwaardige zonnebloempitten en smaakvolle pompoenpitten.Brood gebakken met gerst is rijk aan beta-glucanen. Dit bijzondere graansoort zorgt voor een gezonde aanvulling en past uitstekend in een afwisselend voedingspatroon.

Bakbrood

Maïsano

Zachte broodjes op basis van maïsgries. Heerlijk luchtig en smaakvol met een bijzonder karakterdoor de vulling van gepofte maïskorrels. Maïs is een natuurproduct dat door de eeuwen heen in verschillende culturen zijn waarde en gezondheid heeft bewezen.

Speltbrood

Spelt Donker

Spelt Donker is een heerlijk luchtig, donker speltbrood vervaardigd uit het Rothkorn speltgraan en rijkelijk gevuld met zaden. De diepe donkere kleur en het unieke aroma, mede door de toevoeging van Speltmout, zijn kenmerkend voor Spelt Donker.

BROOD- EN BANKETBAKKERIJ

Bent u opzoek naar iets lekkers of gewoon erg nieuwsgierig wat wij allemaal in de winkel hebben liggen. Twijfel dan niet en mail ons gerust naar info@bakkerijreijnen.nl wij staan je graag te woord of vul het onderstaande formulier in.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

info@bakkerijreijnen.nl

Openingstijden

Adres
Van Lawick van Pabststraat 133
6814 HD Arnhem
026 - 442 25 17

Adres
Kemperbergerweg 159
6816 RP Arnhem
026 - 442 64 32Webdesign bureau SiteToGo.nl